X-TONE

X-Tone on elektromagneettiseen lihasstimulaatioon (EMS/MMS) perustuva hoitolaite, jolla aktivoidaan lihaksia ja poltetaan rasvaa paikallisesti.

X-TONE™ elektromagneettinen lihasharjoittelu (EMS/MMS) on saavuttanut nopeasti laajan suosion. MMS käsittelyt nopeuttavat lihaksen palautumista ja parantavat hermotusta sekä lisäävät voiman tuottoa ja lihasten kiinteyttä. X-Tone käsittelyt myös vähentävät samalla ei-toivottuja rasvakertymiä hoidettavilta alueilta.


X-Tone esittelyvideo


X-Tone treenaat lähes kaikkia lihasryhmiä rintakehän, yläselän ja pään aluetta lukuunottamatta.


HINNASTOKÄYTTÖ HARJOITTELUN TUKENA

Lihasstimulaatioterapia on tehokas vaihtoehto lihasten vahvistamiseen. MMS-teknologian (magnetic muscle stimulation) avulla lihaksia voidaan vahvistaa ja kiinteyttää. MMS-hoidot ovat kohdennettuja, intensiivisiä ja erittäin nopeasti toistuvilla supistuksilla saadaan aikaan tuloksia, jollaisia ei ole mahdollista saada aikaan perinteisellä kuntosaliharjoittelulla.

MMS hoidot ovat jopa kymmenen kertaa tehokkaampia perinteiseen lihasharjoituksiin verrattuna. Yksi 30 minuutin MMS sessio vastaa noin viiden tunnin saliharjoittelua yhtä lihasryhmää kohden. X-TONE™ hoidoilla voidaan parantaa mm. vatsalihasten kiinteyttä ja lihasten erottuvuutta. Hoidoilla on myös erityisen tehokas vaikutus pakaroiden kiinteytymiseen ja profiilin kohottamiseen. Lihasstimulaatiokäsittely on tehokas vaihtoehto vatsalihasten vahvistamiseen. X-TONE tuo nopeaita tuloksia ja tukea harjoitteluun.

Takareisien aktivoiminen ja treeni

KUNTOUTUS JA PALAUTUMINEN

MMS hoitomenetelmä on erityisesti kehitetty vammoista toipumiseen ja lihasten nopeutettuun kuntoutukseen ja vahvistamiseen erilaisten onnettomuuksien ja leikkausten jälkeen. X-Tone mahdollistaa lihasten tehokkaan harjoittamisen myös silloin, kun normaalille liikunnalle on esteitä, kuten esimerkiksi nivelvammat ja leikkaushaavat jne. MMS toimii hyvin myös hermoratojen ja heikentyneen verenkierron elvyttämisessä.

Lihasstimulaatiossa ei tapahdu luonnollisesti lihaksen jarruttavaan työtä eli eksentristä vaihetta, jolloin lihasarkuus ei haittaa harjoittelun tihentämistä. Tästä syystä myös kuntoutuksessa mm. polvioperaation jälkeen on saatu yhden hoidon aikana merkittävää kehitystä lihashermotukseen. Laitteen avulla on mahdollista supistaa kohdelihasta voimakkaasti ja tiheästi, jopa tuhansia kertoja 30 minuutin hoidon aikana.

Monesta vammasta kuntoutuminen vaatii liikettä ja lihasten vahvistamista. Liikunnalla on olennainen vaikutus hermoyhteyksien ja lihasvoiman palautumiseen. X-Tone laitteen avulla saadaan tukea erityisesti lihasaktivaatioon ja pystytään harjoittamaan lihasta, vaikka nivel itsessään vielä estäisi pidempikestoisen liikunnan harjoittamisen.

Urheilusuorituksen tuomasta rasitksesta voidaan palautua nopeammin, kun lihasta kuormitetaan paikallisesti kevyellä stimulaatiolla. Palautumista voidaan nopeuttaa erillisen ohjelman avulla, mikä mahdollistaa tiiviimmän kovien harjoitusten syklin.

Vatsalihasten lihastimulaatiokäsittely


RASVANPOLTTO

Vaikka X-Tone laite vahvistaa lähtökohtaisesti lihaksia ja laitteen pulssi saa lihaksen tekemään voimakkaita, tiheästi toistuvia supistusliikkeitä, poltat samalla myös lihaksia ympäröivää rasvasolukkoa. Lihaksissa tapahtuva liike kiihdyttää rasva-aineenvaihduntaa, jolloin käsiteltävä alue kiinteytyy. Vaikutus yltää lihaskudoksen syvimpiin kerroksiin, aktivoiden luonnollista uusien lihassäikeiden ja proteiiniketjujen tuotantoa.

X-Tone -hoidolla ei-toivottujen rasvakertymien poistaminen on tehokasta liikkeen ja kiihtyneen aineenvaihdunna vuoksi. Ainutlaatuinen menetelmä kasvattaa lihasmassaa nopeasti, kiinteyttää sekä kohottaa kehon muotoja. Yksi hoitokerta vastaa noin kymmentä intensiivistä kuntosalitreeniä hoidettavan alueen lihaksiin.

Pakara - 10 hoitoa 4 viikon aikana
Vatsa - 6 hoitoa 3 viikon aikana, -5cm vyötäröltä


SUOMALAINEN TEKNOLOGIAYRITYS CTN

CTN on suomalainen kansainvälisesti arvostettu huipputeknologian yritys, joka kehittää ja valmistaa helppokäyttöisiä sähköllä toimivia laitteita palautumiseen. X-Tone on yksi CTN:n suosituimmista laitteista nimenomaan lihasaktivaation saralla.

CTN Recovery Clinic on kansainvälisesti laajeneva fyysiseen palautumiseen keskittyvä konsepti. Ylipainesäiliö, huippukylmäkaapit, punavalohoidot yms. palvelevat niin huippu-urheilijoita kuin kuntoilijoitakin. Lähin täydellinen palautumiskeskus löytyy Vantaalta Martinlaaksosta.


KENELLE X-TONE EI SOVI JA MITÄ TULEE HUOMIOIDA

X-Tone lihasstimulaatiohoitoa ei voida suorittaa, jos sinulla on jokin seuraavista: Sydämentahdistin ja muut sähköiset laitteet kehossa, Vakavat sydän- ja verisuonitaudit, Epilepsia, Laskimotukos, Raskaus, Elimistön tulehdustila/kuume, Lihasrappeumatauti, Valtimotauti (ateroskleroosi), Verenvuototauti (hemofilia).

Varovaisuutta tulee noudattaa, jos jokin näistä ehdoista täyttyy: Metabolinen oireyhtymä, Kasvain/syöpätauti, Vakava hengityselinsairaus, Neurologinen sairaus, Diabetes (verensokerin tasapaino), Munuaissairaus, Imunestekierron häiriö (lymfedeema), Autoimmuunisairaus

Jos yksi ehdoista täyttyy, mutta hyödyt ovat riskejä suuremmat, voidaan harkita hoidon toteutusta. Tarvittaessa keskustele lääkärisi kanssa saako sinulle toteuttaa hoitoa.

Hoitoa EI tule toteuttaa:
- Yläselkään, rinnan ja pään alueelle tai kaulavaltimoiden läheisyyteen
- Ärtyneelle tai haavautuneelle iholle
- Palovammoihin tai auringonpolttamalle iholle
- Alle 12 kuukautta vanhojen arpien päälle
- Alle 6 kuukautta stentin asettamisesta
- Alueelle jossa on täyteaineita tai asennettu implantteja
- Vatsan alueelle jos sinulla on vatsa- tai nivustyrä
- Suoraan alueelle jossa on metallia
- Suoraan alueelle jossa on suonikohjuja
- Alle 18- vuotiaille

Muuta huomioitavaa:
- Puhelin on poistettava taskusta eikä sen käyttöä suositella hoidon aikana
- Auton avaimet on poistettava taskusta
- Älykello on poistettava ranteesta
- Lävistykset on poistettava hoidettavalta alueelta
- Kaikkeen kehossa oleviin metallisiin proteeseihin sekä hoitoalueen läheisyydessä
oleviin ruuveihin ja levyihin on oltava etäisyys. Metalli saattaa lämmetä ja sähköpulssit
saattavat liikuttaa metallia
- Vatsan alueen hoidossa on huomioitava ehkäisykierukka. Ehkäisykierukasta on
pidettävä riittävä etäisyys alavatsasta sillä sähköpulssi voi liikuttaa kierukkaa
- Hoitoa ei suositella toteuttamaan täydellä vatsalla. Edellisestä ateriasta on
suositeltavaa olla kulunut vähintään 1 tunti
- Varovaisuutta kuukautisten aikaan. Vatsan alueen hoito saattaa aiheuttaa
vatsakramppeja


KOKEMUKSIA X-TONE HOIDOISTA SALUKSESSA

Vyötärönympäryksestä -6cm kolmen viikon (7 kerran) laitehoitojaksolla.

Etukäteen olin iloinen ja innoissani, että saisin tilaisuuden kokeilla x-tone hoitoa. Ajatukset olivat hieman epäilevät, mutta toiveikkaat tulosten suhteen.

Laitehoito tuntui siltä kuin olisin treenannut vatsalihaksia, mutta sain makoilla paikallani ja kuuntelin samalla äänikirjaa. 30-45 min meni aina todella nopeasti, olisin voinut olla pidempäänkin.

Hoidon aikana tehoja sai lisätä omien tuntemusten mukaan. Aika nopeasti aina lisäilinkin, koska laitteen aiheuttamaan tunteeseen tottui nopeasti. Liian pieni teho lähinnä kutitteli.

Hoitokerran jälkeen olo oli kevyt ja keskivartalo tuntui napakalta. Kävin hoidossa yhteensä 7 kertaa ja neljän kerran jälkeen huomasin jo tuloksia mittanauhan avulla. Myös vatsalihakset tuntuivat treenatummilta.

Olin todella yllättynyt hyvistä tuloksista. Keskivartalo näyttää ja tuntuu nyt paljon paremmalta. Ties mitä tällä hoidolla saakaan aikaan pidemmällä hoitojaksolla tai yhdistämällä siihen vielä kunnon treenin ja ruokavalion. Vajaan kolmen viikon hoitojaksolle osui parit juhlat ja sen myötä kaikenlaista herkuttelua. Voin suositella hoitoa ja aion itsekin tulevaisuudessa käydä uudestaan! Sain myös motivaatiota parantaa ruokailutottumuksia ja lisätä liikuntaa hyvien tulosten myötä.


Vyötärönympäryksestä -5cm ja lihasmassaa +0,8kg neljän viikon (7 kerran) laitehoitojaksolla.

Lähdin x-tonea kokeilemaan hyvin avoimin mielin, en oikein tiennyt mitä odottaa mutta olin iloisesti yllättynyt kuinka miellyttävää ja helppoa tämä oli.

Alussa aloitimme varovaisemmin varmuuden vuoksi, mutta nopeasti jo vahvuudet nousivat. Laitetta oli helppo itsekin käyttää. Alue eroja vatsassa oli joten tämänkin takia oli hyvä että vahvuutta voitiin säätää kohdan ja tuntemusten mukaan. Hoitokertojen jälkeen olo hyvä, hoidossa ei tullut hiki ja lihakset eivät kipeytyneet, ainoastaan jos teki lihaskuntoliikkeitä samana päivänä niin huomasi pientä kivistystä.

Huomasin ryhdin parantuneet, keskivartalon pito helpottui huimasti ja vatsan rasvakerrosta katosi. Minulla ei juuri ollut ennakko odotuksia joten kaikki oli plussaa, erityisesti keskivartalo pidon paraneminen oli loistavaa, myös selkäkivut tuntuivat hoidon aikana helpottaneen.

Tulisin itse mielellään uudestaan ja voin suositella hoitoa erityisesti tälläisille alueille joiden kehittäminen on muuten ollut haastavaa.