Spiraalistabilaatiokurssit

Tule mukaan spiraalistabilaation kursseille!

Spiraalistabilaatiosta järjestetään kaksi erillistä kurssia, perusteet kurssi sekä edistyneiden kurssi. Molempia kursseja järjestetään useampia kevät- ja syyskaudella. Olet tervetullut vaikka kauden kaikille kursseille tai vain yksittäisille kursseille.


Kurssit järjestetään pienryhmissä, joissa maksimi osallistujamäärä on 8. Kurssit järjestetään AlaSaluksen ryhmäliikuntatilassa.

Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu sivun lopusta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella.


Spiraalistabilaatio edistyneet

Spiraalistabilaatiossa etsitään luonnollista ryhdikkyyttä. Spiraaliketjuja vahvistamalla saadaan kehon kireitä lihaksia venytettyä, selkärankaan pituutta sekä vapaampi, vetreämpi ja lihastasapainoisempi tila. Tunnilla käytetään apuna vastuskuminauhaa spiraaliketjujen aktivointiin. Edistyneiden tunneilla tehdään haastavampia harjoitteita, perusharjoitteiden lisäksi. Tunnin tempo on myös reippaampi.
Ohjaajana fysioterapeutti Satu Elovaara.

Olet tervetullut edistyneiden kurssille, kun olet käynyt vähintään yhden perusteiden kurssin. Mikäli olet epävarma, voitko osallistua edistyneiden kurssille, olethan yhteydessä meihin.

1/2024 kurssin aikataulu:

to 11.1. klo 17-18
to 18.1. klo 17-18
to 25.1. klo 17-18
to 1.2. klo 17-18
to 8.2. klo 17-18
to 15.2. klo 17-18

2/2024:

to 29.2. klo 17-18
to 7.3. klo 17-18
to 14.3. klo 17-18
to 21.3. klo 17-18
to 28.3. klo 17-18
to 4.4. klo 17-18


Spiraalistabilaation perusteet

Spiraalistabilaatiossa etsitään luonnollista ryhdikkyyttä. Spiraaliketjuja vahvistamalla saadaan kehon kireitä lihaksia venytettyä, selkärankaan pituutta sekä vapaampi, vetreämpi ja lihastasapainoisempi tila. Tunnilla käytetään apuna vastuskuminauhaa spiraaliketjujen aktivointiin. Perusteissa harjoitellaan spiraalistabilaation perusliikkeitä ja liikeratoja, aloittaen helpommista harjoitteista ja siirtyen hieman haastavampiin ryhmän ja osallistujien taitojen sen salliessa.

Ohjaajana fysioterapeutti Satu Elovaara.


Lisätietoa spiraalistabilaatiokursseista

  • Kurssi koostuu 6 kurssikerrasta, jotka toteutuvat edellä mainitun aikataulun mukaan. Yhden kurssikerran kesto on 60min.
  • Kurssin hinta on 120€ (6x60min)
  • Kurssin maksimiosallistujamäärä on 8 henkilöä.
    • Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 3.
  • Ilmoittautuminen on sitova, ja laskutamme koko kurssin kerralla.
    • Huomioithan, että ilmioittautuessasi kurssille, ilmoittaudut kaikille kuudelle kerralle. Yksittäisille kurssikerroille ilmoittautuminen ei valitettavasti ole mahdollista.
  • Ilmoittautuminen ei siirry automaattisesti seuraavalle kurssille, vaan jokaiselle syys- tai kevätkauden kurssille tulee ilmoittautua erikseen.