PALAUTTAVA LIIKUNTA

Rauhalliset tunnit auttavat rentoutumaan ja samalla kehittävät liikkuvuutta.


Palauttavat tunnit ovat rauhallisempia, jokaisen harjoitusviikkoon kuuluvia tunteja. Tunnit keskittyvät erityisesti liikkuvuuteen ja kokonaisvaltaiseen rentouteen, mutta samalla kehität kehonhallintaasi ja syviä tukilihaksia. Tunneilla tahti on rauhallinen ja ne auttavat kehoa palautumaan.

Mikäli kehosi kaipaa rauhoittumista ja palautumista työpäivien ja muun liikunnan lomassa, ovat nämä tunnit juuri sinulle.Palauttavat tunnit

YIN-JOOGA 75'

Yin harjoituksessa tehdään matolla pitkiä syvästi kehoa avaavia asentoja. Asennoissa viivytään aina muutamasta minuutista viiteen minuuttiin kerrallaan. Asennot tuetaan eri apuvälineillä mahdollisimman mukaviksi ja rennoiksi.

Yinjooga on palauttava, mieltä ja hermostoa rauhoittava harjoitus jossa annetaan keholle ja mielelle aikaa pysähtyä. Tunti voi sisältää erilaisia hengitysharjoituksia. Tunti sopii kaikille

KEHONHUOLTO 60'

Kehonhuoltotunnilla keskitytään ryhtiä ylläpitävien lihasten toimintaan hengityksen ja liikehallinnan avulla. Tunti sisältää kehoa avaavia liikkeitä sekä syvävenyttelystä tuttuja rentouttavia elementtejä.

Tunti sopii jokaiselle ja tavoitteena on löytää sinulle sopiva tapa toteuttaa huoltavat liikkeet.


KEHONHUOLTO 75'

Kehonhuoltotunnilla keskitytään ryhtiä ylläpitävien lihasten toimintaan hengityksen ja liikehallinnan avulla. Tunti sisältää kehoa avaavia liikkeitä sekä syvävenyttelystä tuttuja rentouttavia elementtejä. ​​​​​​​    Voit ostaa ryhmäliikuntakäyntejä verkkokaupastamme!