OMAPOLKU - innostava, turvallinen ja palkitsevaJOKAISELLE ON OMANSA

OmaPolku on aidosti sinulle räätälöity valmennusohjelma, joka antaa työkalut lopuksi elämää. OmaPolku -valmentaja inspiroi, opettaa, kannustaa, ohjaa ja tukee vahvalla ammattitaidolla, huomioiden sinut yksilönä, sinun lähtökohtasi, toiveesi ja tavoitteesi. Käytössäsi on omavalmentaja sekä usean erikoistuneen valmentajan osaaminen.

Voit löytää liikkumisen ilon, kuntoutua, kehittyä tai löytää jotain täysin uutta. Sisällä ja ulkona. Arjessa ja vapaalla. Aloita OmaPolku tänään, saat selkeästi paremman elämän.

NÄIN POLKU ETENEE

Kaavio OmaPolku konsultaatiosta 1 ilmainen konsultaatio, 2 näytetunti 89€ palautetaan, jos jatkat omapolkua, 3 tavoitteiden asettele, 4 ohjausten toteutus, 5 onnistuminen ja 6 jatkosuunnitelma

OmaPolku kaavio
OMAPOLKU ON ENEMMÄN KUIN PERINTEINEN PERSONAL TRAINING

OmaPolku on enemmän kuin perinteinen personal training -palvelu.

Sinulla on vastuuvalmentaja, joka huolehtii yksilöllisen suunnitelman toteutumisesta, mutta käytössäsi on myös kaikkien muiden valmentajien osaaminen. OmaPolussa voidaan poistua myös kuntosaliympäristöstä ja lähteä liikkumaan lähialueen maastoihin. OmaPolku on oikeasti sinulle räätälöity pitkälle katsova valmennuspalvelu, josta saat työkaluja loppuelämään.


Tässä terveisiä polun varrelta