LIHASKUNTO

Lihaskuntotunnilla voima kasvaa ja kestävyys paranee! Saluksen tuntivalikoimasta löytyy erilaisia lihaskuntotunteja jokaiselle treenaajalle.


Lihaskuntotunnit tunnit koostuvat erilaisista lihaskestävyyttä kehittävistä harjoituksista. Harjoitteita tehdään välineitä hyödyntäen tai oman kehon painolla, tunnista riippuen. Saluksen lihaskuntotunneista löydät myös vauhdikkaampia hapenkuljetuselimistön kuntoa parantavia tunteja.

Mikäli haluat haastaa itseäsi, kehittää aerobista kuntoasi tai vahvistaa lihaksiasi, kokeile jotakin näistä tunneista!


Lihaskuntotunnit

HIIT

Vauhdikkaat HIIT tunnit haastavat monipuolisesti ja kehittävät niin lihaskuntoa kuin aerobista suorituskykyä. Mikäli nautit pienistä haasteista ja reippaasta menosta, ovat HIIT tunnit sinulle!

Tunnit soveltuvat sekä aloittelijoille, että kokeneemmille liikkujille, ja harjoitteet ovat muokattavissa jokaisen taitotasoon sopivaksi. Tule rohkeasti mukaan!

Huomioithan että HIIT tunnit pidetään englanniksi!

CROSSTRAINING

Crosstraining tunneilla treentaan voimaa ja kestävyyttä monipuolisesti ja tehokkaasti hiki hatussa! Tunti yhdistelee voima- ja kestävyysharjoittelua kehonpainoa, harjoitusvälineitä ja aerobisia laitteita hyödyntäen. Tunnit kehittävät aerobista suorituskykyä ja lihasvoimaa.


LIHASKUNTO

Virkistävä lihaskuntotunti, joka toteutetaan omaa kuntoa ja kehoa kuunnellen. Tunti sisältää lämmittelyn, lihaskunto-osuuden, tanssillisen osuuden ja loppuverryttelyn. Tunnilla hyödynnetään sekä kehonpainoa että erilaisia välineitä musiikki rennosti mukaan lukien. Tunti sopii kaikentasoisille.Voit ostaa ryhmäliikuntakäyntejä verkkokaupastamme!