Kuntosali

Olemme toimineet Pakilassa yli 15 vuotta. Tervetuloa rauhalliselle kuntosalille, meiltä löytyy tilaa kaikentasoisille treenaajille!

​​​​​​Kaipaatko rauhallista treenipaikkaa, missä ei tarvitse jonotella laitteisiin ja musiikki ei pauhaa täysillä? Olemme toimineet samalla paikalla jo vuodesta 2007 ja tilamme on alusta saakka suunniteltu palvelemaan aikuisten harjoittelijoiden hyvinvointia. Tervetuloa salillemme, jossa jokaiselle riittää tilaa ja treenirauha on taattu!

Valoisalta salilta löydät monipuoliset laitteet ja välineet oman harjoittelusi tueksi. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla Pakilan sydämessä. Pääset salille helposti bussilla tai omalla autolla. Piha-alueelta löytyy hyvin parkkitilaa.

Jäsenenä pääset kuntosalille aamuvarhaisesta ilta myöhään. Harjoittele kun sinulle sopii!

Mikäli olet vasta aloittamassa kuntosaliharjoittelua, autamme sinut mielellämme alkuun. Saat uutena jäsenenä aina laiteopastuksen, ja helppokäyttöisillä ja turvallisilla laitteilla harjoittelun aloitus on mukavaa.

Pyydä ilmainen analyysi tai hanki jäsenyys salillemme.


Kuntosali

Saluksen valoisasta ja viihtyisästä kuntosalista löydät helppokäyttöiset ja tehokkaat HUR:n paineilmalaitteet, TechnoGymin painopakkalaitteet, David CoreZonen ja irtopainoja.

Aerobista harjoittelua voi suorittaa juoksumatoilla, cross trainereilla, kuntopyörillä, hiihto- ja soutulaitteella. Kehonhuollolle ja venyttelylle on varattu oma alue. Treenin jälkeen voit rentoutua hierovassa tuolissa.

Pukuhuoneista löydät lukolliset kaapit sekä suihku- että wc-tilat.​​​​​​​​​​​​​​


HUR SmartZone

Harjoittelu ei ole koskaan ollut näin helppoa. Henkilökohtainen älykortti säätää jokaiseen laitteeseen henkilökohtaisen harjoitusohjelman mukaiset vastukset ja kertoo toistojen määrän.

Harjoitusohjelma päivittyy automaattisesti oman kehityksesi mukaan. Harjoittelu on nopeaa, helppoa ja tehokasta. Kiertoharjoittelutyyppisesti teet koko kropan treenin alle 20 minuutissa.

Kotimaiset, tutkitut, turvalliset ja korkealaatuiset laitteet sopivat kaikille käyttäjille urheilijasta aloittelijaan.


Lue lisää HUR laitteistaJÄSENYYDET

Tarjoamme kuukausijäsenyyksiä sekä kertakortteja.

Jäsenet pääsevät treenaamaan avainkortilla 5-23 vuoden jokaisena päivänä!


Tutustu jäsenyyksiimme


OMAPOLKU VALMENNUS

Olemme Saluksella kehittäneet OmaPolun, jonka avulla rakennamme jokaiselle asiakkaalle pitkäaikaisen hyvinvointisuunnitelman.

Henkilökuntamme koostuu liikunta- ja terveysalan ammattilaisista, joilla on erikoistumista eri osa-alueilta. Näin pystymme tarjoamaan monipuolista ja laadukasta valmennusta erilaisiin tilanteisiin.

Tutustu OmaPolkuun

Tutustu henkilökuntaamme