Kuntokeskus Pakilassa aikuiseen makuun

Salus Pakila on lämminhenkinen lähisali Helsingin Pakilassa. Monipuolisen kuntosalin lisäksi meiltä löytyy kattaus pienryhmäliikuntatunteja ja asiantuntevaa henkilökohtaista ohjausta.

Voit tulla kuntokeskukseemme juuri sellaisena kuin olet. Olit sitten vasta-alkaja tai kokenut salikävijä, meiltä saat apua tarpeidesi mukaan. Kaikille uusille jäsenille 3 ohjaajatapaamista ilman lisämaksua. Lihaskuntoharjoittelun hyödyt ovat kiistattomat: pienet krempat helpottavat, tavallisista arjen askareista tulee kevyempää, saat lisää energiaa ja hyvinvointia. Satsaa omaan hyvinvointiisi ja tule tutustumaan keskukseemme.

Hymyilevä mies juomassa vettä juomapullosta

Salus Pakilassa viihdytään ja harjoitellaan innostavassa ympäristössä.


HUR SmartZone suomalainen innovaatio innostaa harjoittelemaan

Kuntosalillamme on useita eri laitteita, mutta ylivoimainen suosikki on HUR älykorttilaitteet, joiden avulla harjoittelu on merkittävästi tehokkaampaa, helpompaa ja motivoivempaa. HUR SmartZone älykorttilaitteiden etuja on muun muassa:
- yksinkertaista, kortti laitteeseen-tee liikkeet-poista kortti-siirry seuraavaan laitteeseen-toista
- harjoittelet nopeammin, koska laite säätää vastuksen automaattisesti
- vähemmän mietittävää, koska ohjelma on aina sinulle valmiina
- saat lisää voimaa nopeammin, koska laite tekee vastuksen korottamisen
- harjoittelusta tulee pitkäjänteisempää motivaation pysyessä yllä pidempään
- monipuolisuus on taattu, koska sarjassa on 16 eri liikettä

Erityisen suosittu HUR älykorttilaitesarja on ollut ensikertalaisten joukossa, sillä laitteiden tuntuma on luonnollinen ja niiden käyttö ei vaadi aiemmin hankittua osaamista.

Nainen HUR älykorttilaitteessa aloittamassa harjoittelua

HUR älykorttilaitteet tekevät harjoittelusta tehokkaampaa, nopeampaa, turvallisempaa ja kehittyminen tapahtuu huomaamatta.


OmaPolku on sinun henkilökohtainen hyvinvointipolkusi

OmaPolku on Saluksen kehittämä henkilökohtainen valmennuspalvelu, jossa suunnittelemme juuri sinulle sopivan paketin. Tavoitteesi voi olla kuntoilun aloittaminen, maratonin juokseminen tai mitä tahansa siltä väliltä. Valmennus voi tapahtua meillä kuntosalilla tai lähialueen ulkoliikuntapaikoilla. Ammattitaitoiset ohjaajamme auttavat sinua pääsemään haluamiisi tavoitteisiin innostavin ja kehittävin keinoin. Henkilökohtainen OmaPolku valmennus alkaa ilmaisella konsultaatiolla, jossa etsitään juuri sinulle sopiva treenimuoto.

Vatsalihasliike jumppapallo päällä, ohjaaja avustaa.

Liikuntaan ohjausta tai tavoitteellista valmennusta on saatavilla OmaPolku-palveluna.


Liikuntaa pienessä ryhmässä

Saluksen ryhmäliikunnan vahvuus on pienet ryhmäkoot. Ohjaajillamme on aikaa avustaa harjoittelijoita useita kertoja tunnin aikana, jolloin pääset nopeammin rytmiin. Ohjaajien ammattitaito ja ryhmähenki korostuvat tunneillamme. Ryhmätilamme on rauhallinen ja tunnelmallinen, mutta silti tilava (noin 8m2 per osallistuja maksimiryhmäkoolla).

Osallistuminen ryhmiin on vaivatonta. Voit ostaa käyntejä ja varata paikkasi tunnille verkosta. Meillä on myös saatavilla muutamia online-tunteja.

Crosstraining harjoittelua soutulaitteella, kyykkytangossa ja slam ballilla.

Saluksen kaikki ryhmäliikuntatunnit ovat pienryhmiä. Pienryhmässä harjoitellessa saat henkilökohtaisia neuvoja tavallista ryhmää enemmän.


Tervetuloa tutustumaan kuntokeskukseemme, joka on suunniteltu erityisesti aikuiseen makuun.