KEHONHALLINTA

Kehonhallinnan tunneilla kehität kehon tukilihaksia ja hallintaa, jotka auttavat hyvän ryhdin ja kehon vapaan liikkeen löytämisessä.


Kehonhallintatunneilla keskitytään tasapainon kehittämiseen, tukilihasten löytämiseen ja hyvään aktivaatioon, sekä koko kehon liikkuvuuteen. Tunnit sopivat erityisesti sinulle, jos haluat kehittää sekä tasapainoa että koordinaatiota ja haluat vahvistaa kehon syviä lihaksia. Kehonhallinnan ympärille rakentuvat tuntimme sopivat erittäin hyvin myös oheisharjoitteluksi muiden liikuntalajien rinnalle.

Tunnit sopivat kaikentasoisille liikkujille.


Kehonhallintatunnit

TASAPAINOHARJOITTELUN PERUSTEET

Tunnilla harjoitetaan tasapainoa helpoilla harjoituksilla pääasiassa seisten. Tunti sopii kaikille, jotka kokevat tasapainon jo heikentyneen tai haluavat ennaltaehkäistä tasapainon heikkenemistä.


TASAPAINOA JA LIIKKUVUUTTA

Tunnilla kehitetään tasapainoa ja liikkuvuutta omaa kehonpainoa sekä erilaisia välineitä hyödyntäen. Liikkeitä tehdään sekä pystyasennossa että lattiatasolla.

Tunti sopii kaikentasoisille ja liikkeitä voidaan vaihdella oma kunto huomioiden.


FLOW-JOOGA

Dynaaminen, virtaavasti etenevä harjoitus. Jokainen tunti on erilainen. Tunnilla liikutaan asennosta toiseen hengityksen rytmittämänä ja omaa kehoa kuunnellen. Tunti sisältää mm. aurinkotervehdyksiä, vahvistavia seisoma-asentoja, tasapainoa haastavia liikkeitä, kiertoja, eteen- ja taaksetaivutuksia sekä maton tasolla tehtäviä liikkeitä. Flow kasvattaa voimaa ja kestävyyttä, lisää liikkuvuutta sekä parantaa kehon ja mielen hallintaa.

Tunti sopii niille joilla on jo hieman aikaisempaa kokemusta joogasta ja niille jotka haluavat harjoitukselta virtaavaa liikettä ja ehkä jonkin verran fyysistä haastetta.


AAMUPILATES

Tunnilla vahvistetaan keskivartaloa ja keskitytään ryhtiä ylläpitävien lihasten toimintaan hengityksen ja liikehallinnan avulla.


LEMPEÄ FLOW - JOOGA

Rauhallinen tunti, jossa liikutaan hengityksen tahdissa omaa kehoa kuunnellen. Tunnilla tehdään erilaisia rauhallisesti eteneviä asana sarjoja sekä seisten että maton tasolla.

Liikumme lempeästi kehoa venyttäen, vahvistaen ja kuunnellen. Tunti voi sisältää erilaisia hengitysharjoituksia. Tunti sopii kaikille.Voit ostaa ryhmäliikuntakäyntejä verkkokaupastamme!