Hyvän olon jooga

Hyvän olon joogassa haetaan kokonaisvaltaista hyvää oloa.

Tervetuloa mukaan Hyvän olon jooga -kurssille! Kahdeksan kerran kurssi alkaa 23.8. klo 18.
​​​​​​​Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa joogakokemusta. Hyvän olon jooga erinomainen tapa aloittaa oma joogaharrastus!

Hyvän olon joogassa haetaan kokonaisvaltaista hyvää oloa mm. vapauttamalla kehosta kireyksiä, vahvistamalla kehon ja mielen yhteyttä sekä harjoittamalla lempeää läsnäoloa.

Harjoitus aloitetaan pysähtymisellä oman kehon ja mielen äärelle, jonka jälkeen siirrytään lempeään flow-harjoitukseen. Lopuksi antaudutaan yin-joogan syvärentouttaviin asanoihin. Jokainen harjoitus päätetään kehoa ja mieltä hellivään loppurentoutukseen.


Kurssilta saat palauttavia hengähdyshetkiä arjen keskelle


Lisätietoja Hyvän olon joogasta

Hyvän olon jooga on 8 kerran kurssi, joka toteutuu kerran viikossa keskiviikkoisin klo 18.
Kurssin aloitus on keskiviikkona 23.8. Yhden harjoituskerran kesto on 60min.

Kurssin ohjaajana on fysioterapeutti ja koulutettu joogaohjaaja Jasmina. Kurssi toteutetaan pienryhmässä (max osallistujamäärä 8). Näin mahdollistamme rauhallisen kurssin, sekä yksilöllisen ohjauksen jokaiselle.

Kurssille voit ilmoittautua alta löytyvällä lomakkeella.
Sitova ilmoittautuminen ryhmään 14.8.2023 mennessä (kurssilla vielä pari paikkaa vapaana, ole rohkeasti yhteydessä!).
Kurssin vähimmäisosallistujamäärä on 5 henkilöä.

Kurssin hinta on 160€.

Kurssi on suunnattu joogasta kiinnostuneille, jotka kaipaavat rentoutta ja hengähdyshetkiä arjen keskelle. Hyvän olon jooga on matalan kynnyksen joogatunti, ja täydellinen myös joogaharrastuksen aloittamiseen.

Kurssi järjestetään AlaSaluksessa, josta löytyvät käyttöösi matot, viltit, joogablokit ja bolsterit. Halutessasi voit toki tuoda myös oman joogamaton.


Mitä tarvitsen mukaan kurssille?

Kurssille tarvitset joustavat ja mukavat vaatteet. Myös juomapullo kannattaa ottaa mukaan. Loppurentoutusta varten kannattaa ottaa villasukat sekä jokin lämmin paita, mikäli palelet helposti. Paikanpäältä löytyy myös vilttejä, joita voit käyttää loppurentoutuksessa.

Salista löytyy jumppamattoja, mutta jos haluat voit toki ottaa myös oman joogamaton mukaan kurssille.Ohjaajan esittely

"Olen ollut aina kiinnostunut terveydestä, liikunnasta sekä ylipäätään hyvinvoinnista ja oma intohimoni näitä asioita kohtaan on vienyt minua vuosien varrella jatkuvasti eteenpäin erilaisin koulutuksin. Koulutukseltani olen jooga-, ja rentoutusohjaaja, fysioterapeutti, terveystieteiden kandi, ryhmäliikuntaohjaaja sekä personal trainer.

Joogan pariin eksyin esikoiseni syntymän jälkeen ja se on vienyt minut täysin mukanaan, opettaen samalla kuuntelemaan kehoani ja liikuttamaan sitä lempeydellä sekä nauttimaan ohikiitävistä hetkistä.

Ohjaajana olen helposti lähestyttävä, selkeä ja positiivinen. Ohjauksissa minua motivoi halu antaa asiakkaille hyvää oloa sekä merkityksellisiä hengähdyshetkiä arjen keskelle."

- Jasmina

Joogaohjaaja Jasmina

Lämpimästi tervetuloa mukaan matkalle kohti hyvää oloa ja sisäistä rauhaa!