Harjoittelu HUR-laitteilla

Modernit, älykkäät ja turvalliset HUR Smart Zone -ilmanpainelaitteet ovat olleen Saluksen kuntosalin selkäranka jo 8 vuoden ajan. Lähes 75 000 treeniä, huimaa keskimäärin 41% kehitystä puolessa vuodessa ja lähes rajattomat säätömahdollisuudet ovat kaikki tämän suomalaisen innovaation hienoja puolia.

HUR laitteet Saluksella. Polarin Sykevyön käyttäjien keskisyke tallentuu myös tietoihin, mikä auttaa pitämään tehon halutulla tasolla.

HUR-laitteiden tietokannassa on päivämäärällä 23.9.2022 931 harjoittelijan tiedot ja 74852 käyntikertaa. Tämä tarkoittaa, että toistoja on tehty jo yli miljoona kappalletta kullakin laitteella. Käyttäjistä 571 on naisia ja 360 miehiä. Yli 50-vuotiaiden tekemiä harjoituskierroksia on yli 67 000. Ja tuhannen treenin rajan on rikkonut jo yksi harjoittelija (hyvä Marja :D).

Edellinen tietokannasta poimittu tutkimus lihasvoiman kehittymisessä osoitti, että kehitys 6kk seurantajaksolla oli keskimäärin 41%. Tämä on huima nousu ja kehitystä tapahtui niin kokeineilla kuin vasta-alkajilla.

Modernia, monipuolista ja turvallista

HUR Smart Zone -laitteiden suurin valtti on niiden helppo käyttö. Valtaosa turhasta alkusäädöstä on karsittu pois ja riittää kunhan säädät penkin korkeutta, laitat kortin lukijaan ja teet pyydetyn sarjan. Kehittyminen tapahtuu tekemällä ylimääräisiä toistoja ja yhden kilogramman nosto tuntuu niin pieneltä, että pian huomaat tekeväsi merkittävästi alkuvastusta korkeammalla tasolla. Rasitustaso lihaksissa on tuntuu samalta kuin aiemmin eli olet siis kehittynyt huomaamattasi. Ja ehkä se näkyy arjessasi. Vastaavaa järjestelmää ei ole muilla laitevalmistajilla, joten voimme olla ylpeitä suomalaisesta innovaatiosta.

HUR laitteiden käyttö on turvallista erityisesti ilmanpaineen vuoksi. Voima, jonka tarvitset vastuksen liikkellelaittamiseen on pienempi kuin perinteisissä painopakkalaitteissa. HUr-laitteiden vastus lisääntyy mitä pidemmälle liike menee eli mitä vahvemmilla liikelaajuusalueilla lihaksissa kulloinkin ollaan. Toistaiseksi vakavia loukkaantumisia ei ole näiden 8 vuoden aikana ollut ja hyvällä alkuohjauksella pyrimme myös henkilökunnan puolesta pitämään puhdasta tilastoa yllä.

Kantona HUR kaskessa voi olla ohjelmien monipuolisuus. Sitä älykkäät laitteet eivät itse tee, mutta Saluksen henkilökunta muokkaa ohjelmia juuri sinulle mieleiseksi. Lähes kaikki on muokattavissa: sarjat, toistot, vastus ja treeniin sisällytetyt laitteet. Ohjelmia voi tehdä lähes millä ajatuksella tahansa: voima, lihaskestävyys, perusvoima, jalkaohjelma, yläkroppa jne.

Mikäli siis haluat muutosta treeniisi, niin laita meille viestiä.

Ohjevideot laitteiden käyttöön

HUR Twist - vartalonkierto