Hinnasto

Valitse sinulle sopivin tapa harjoitella!

Jäsenyydet

Kuukausijäsenyys

Kuukausijäsenyys tauko-oikeudella

VUOSIJÄSENYYS – 649€

Voit myös maksaa koko vuoden harjoittelun kerraallaan (kuukausihinnaksi jaettuna 54,08€). Vuosijäsenyyteen sisältyy tauko-oikeus. Vuosijäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassaolevana, ellei sitä irtisanota ennen seuraavaa vuotta.


Harjoittelun aloittaminen

Jäsenyyden voit hankkia kätevästi verkkokaupastamme tai käväisemällä salillamme vastaanoton aukioloaikoina. Voimme myös sopia heti ensimmäiselle kerralle ohjausajan ja laittaa samalla jäsenyysasiat kuntoon!

Jäsenyyksiä ja sarjakortteja voit myös maksaa liikuntaseteleillä. Meillä käy maksuvälineenä kaikki yleisimmät liikuntasetelit kuten Edenred, Smartum ja Epassi. Smartum ja Epassi käyvät myös maksuvälineinä verkkokaupassa.

Kun liityt jäseneksi tai hankit sarjakortin, saat henkilökohtaisen kulkulätkän jolla pääset kuntosalin ovista sisään. Mikäli siis hankit jäsenyyden tai sarjakortin verkkokaupasta, käväisethän hakemassa oman kulkulätkäsi asiakaspalvelusta!


Asiakkuuden irtisanominen

Jäsenyyksissä ensimmäinen irtisanomismahdollisuus 3 kuukautta aloittamisen jälkeen. Siitä eteenpäin irtisanomisaika on ”seuraavan laskutuskauden loppuun”. Käytännössä tämä tarkoittaa, että ennen 15. päivää irtisanotut sopimukset voidaan päättää saman kuun loppuun ja 15. päivän jälkeen irtisanotut sopimukset voidaan päättää seuraavan kuun loppuun.


Muut palvelut

RYHMÄLIIKUNTA

Onko ryhmässä liikkuminen sinun juttusi? Vai kaipaatko uusia liikuntamuotoja kuntosaliharjoittelun lisäksi?

Tarjoamme Saluksella ryhmäliikuntaa yli 15 tuntia viikossa. Monipuolisista tunneista löytyy haastavampia ja vauhdikkaita tunteja sekä kehonhuoltoon ja palautumiseen keskittyviä rauhallisempia tunteja.

Tutustu tunteihimme ja löydä oma suosikkisi!

Tutustu ryhmäliikuntaan

OMAPOLKU VALMENNUS

Kaipaatko tukea elämäntapamuutokseen tai onko sinulla tavoitteita joiden saavuttamisessa kaipaat apua? Tai ehkäpä haluat lisää tehoja omaan treeniin?

Saluksen OmaPolku on valmennuspalvelu, joka räätälöidään yksilöllisesti sinun tarpeisiisi. Ammattitaitoisilla ohjaajillamme on laaja-alaisesti osaamista harjoittelutavoista ja eri lajeista.

Tutustu valmennuspalveluumme ja varaa ilmainen konsultaatiokäynti!

Tutustu OmaPolkuun