Henkilökunta

Salus Pakilan henkilökunta

RIKU AUTIO

​​​​​​​Yrittäjä
Yksilövalmentaja
Asiakaspalvelu

Liikun aktiivisesti jalkapallon(HPS) ja salibandyn parissa. Arkipyöräily ja lenkkeily koiran kanssa aktivoivat päivittäin. Olen toiminut Saluksen yrittäjänä 8 vuotta ja erilaisissa ohjaus- sekä valmennustehtävissä yli 15 vuoden ajan.

Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta ihmiskehon toimivuudesta, erityisesti aerobisen kunnon, keskivartalon ja liikkuvuuden merkityksestä kivuttomaan ja hyvään oloon. Hyvä kunto vaatii sopivassa suhteessa liikettä, lepoa ja ravintoa. Hyvä olo on edellisten lisäksi työtä, fyysisten rajojen venyttämistä, terveellisiä valintoja ja nautiskelua. Minun tehtäväni on auttaa löytämään näihin sopiva tasapaino.

Riku Autio


Minna Kultalahti
​​​​

MINNA KULTALAHTI

044 235 8707
​​​​​​​Fysioterapeutti
Yksilövalmentaja
Ravintovalmentaja
Kinesioteippaus

Instagram: @valmentaja_minna

Olen koulutukseltani fysioterapeutti, kuntosaliohjaaja ja ravintovalmentaja. Olen työskennellyt yksityisellä puolella, ikääntyvien parissa sekä toiminut sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden työharjoittelun ohjaajana ammattikorkeakoulussa. Olen lisäksi kouluttautunut kinesioteippaukseen.

Olen harrastanut useita eri liikuntalajeja, mutta tällä hetkellä suurin intohimoni on jooga ja ulkoilu. Minulla on kaksi lasta, joiden kanssa liikkuminen ja leikkiminen pitää vauhdin yllä myös arjessa.

Työssäni pyrin auttamaan asiakasta tavoitteitaan kohti kokonaisvaltaisella otteella. Oli sitten tavoitteenasi lihaskireyksien lievittyminen, lihasvoiman lisääminen tai painonpudotus, pyrimme löytämään kehoosi tasapainoisempaa oloa.


NOORA OKSA

noora.oksa@saluspakila.fi
​​​​​​​
​​​​​​​Fysioterapeutti
Kuntokeskusvastaava
​​​​​​​Yksilövalmentaja

Instagram: @fysioxa

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja työskennellyt yksityisellä puolella ikääntyneiden parissa. Aloitin syventävät opinnot urheilufysioterapiasta keväällä 2023. Olen työskennellyt liikunnan parissa jo opiskeluaikoina, ohjaamalla monipuolisesti ryhmäliikuntaa eri ikäisille.

Rakastan monipuolista liikuntaa ja kokeilen mielelläni uusia lajeja. Minut voikin löytää niin lenkkipolulta, tatamilta brasilialaisen jiu-jitsun parista tai viilettämässä rinteitä alas lumilaudalla. Muuta lajitaustaa minulla on mm. ratsastuksesta, tanssista ja kuntosalilta.

Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kestävyysurheilusta, lajia tukevasta harjoittelusta ja kuntouttavasta harjoittelusta leikkauksen/vamman jälkeen. Liikunnan ilo kuuluu kaikille, ja ohjaajana tavoitteeni on yhdessä kanssasi löytää sinulle mieluisa ja motivoiva tapa harjoitella.

Noora Oksa


Jyri Lahtinen

​​​​​

JYRI LAHTINEN

jytycoaching@gmail.com
040 551 7466
​​​​​​​Yksilövalmentaja (Urheiluopistojen PT-sertifikaatti)

Kestävyysurheiluvalmentaja
Facebook: Jyty Coaching

Olen pitkän linjan liikuntajyrä, jolla on monipuolinen kilpaurheilutausta (mm. melonta, jääkiekko, lentopallo), sekä nykyisenä intohimona kestävyysurheilu. Kestävyysurheilun parissa olen ylittänyt maalilinjan lukuisissa Ironman-, marathon-, ja massahiihtotapahtumissa. Triathlonin puolelta taskussa on myös II-tason valmentajakoulutus. Valmennus-, ohjaus- ja opettajakokemusta on vuosien varrelta kertynyt useista eri lajeista.

Laulunopetuksen, musiikin ja teatterin parissa työvuosia on kertynyt jo yli 20.

Olen valmistunut Suomen Urheiluopistolta Vierumäeltä Liikunnan ammattitutkintoon.


RYAN ARMOUR

ryanarmour@yahoo.co.uk
0400 351 193
Fysioterapeutti

HIIT-guru

Check Ryan Armour Training on Facebook.

Ryan is a physiotherapist with comprehensive knowledge of fitness training. Ryan has helped numerous people to reach their fitness goals and pushed their limits further than they would have thought.

Ryan offers group training and PT-session in english and also does popular HIIT classes in Paloheinä.

ARTTU LEVOMÄKI

Asiakaspalvelu

Arttu on asiakaspalvelun vakiokasvo, joka avustaa kaikissa jäsenyyksiin ja kortteihin liittyvissä asioissa. Arttu pitää myös huolen, että sali pysyy siistinä ja viihtyisänä.