Fysioterapiaa Pakilassa

Fysioterapia on ratkaisusi, kun kivut häiritsevät arkeasi tai toimintakykysi on laskenut loukkaantumisen, vamman tai muun syyn vuoksi.

Saluksessa toimii kaksi tuttua fysioterapeuttia Minna Kultalahti ja Noora Oksa. Ota heihin suoraan yhteyttä varataksesi ajan fysioterapiaan.

Minna Kultalahti

Noora Oksa

Minna Kultalahti

Noora Oksa

Minna tekee fysioterapiaa oman yrityksensä, Momman kautta. Minnan palveluissa korostuu ihmisläheinen toimintatapa ja kokonaisvaltainen ote, jossa liike, ravinto ja henkinen hyvinvointi muodostavat toimivan yksilön. Minnalla on pitkä kokemus niin henkilökohtaisesta valmennuksesta kuin erilaisista fysioterapian käytännöistä.

kultalahti.minna@gmail.com

Nooran fysioterapiayritys, Fysioxa, tarjoaa monipuolisesti palveluita urheilijoista ikääntyviin. Nooralla on vuosien kokemus työskenteltystä ikääntyneiden parissa ja hänen vetämissä Nivelrikkoryhmissä on saatu loistavia tuloksia aikaan. Noora erikoistuu myös urheilufysioterapiaan ja suorituskyvyn parantamiseen.

noora.oksa@saluspakila.fi


Fysioterapia hoitomuotona

Voit tulla fysioterapeuteillemme lähetteellä tai ilman lähetettä. Saat molemmissa tapauksissa samaa toimivaa palvelua. Fysioterapiasta on apua mm. lapsille, aikuisille, ikääntyneille, raskaana oleville, synnyttäneillä, kuntoutujille tai leikkaukseen meneville. Fysioterapian avulla opit oikeita liikemalleja, hankit voimaa ja saat varmuutta liikkumiseesi.

Voit tiedustella kotiin tarjottavia fysioterapiapalveluita suoraan Minnalta ja Nooralta.