Kuntosali

Olemme toimineet Pakilassa yli 15 vuotta. Tervetuloa rauhalliselle kuntosalille, meiltä löytyy tilaa kaikentasoisille treenaajille!


​​​​​​​Kaipaatko rauhallista treenipaikkaa, missä ei tarvitse jonotella laitteisiin ja musiikki ei pauhaa täysillä? Tervetuloa salillemme, jossa jokaiselle riittää tilaa ja treenirauha on taattu!

Meiltä löytyy monipuoliset aerobiset laitteet, TechnoGymin painopakkalaitteita sekä laadukkaat HUR:n paineilmalaitteet. Toiminnalliselle treenille ja kehonhuollolle löytyy rauhallinen tila salin takaosasta.

Pukuhuoneistamme löytyy suihkut ja lukolliset kaapit, joten omaa lukkoa ei tarvitse muistaa ottaa mukaan.


Kuntosali

Saluksen valoisasta ja viihtyisästä kuntosalista löydät helppokäyttöiset ja tehokkaat HUR:n paineilmalaitteet, TechnoGymin painopakkalaitteet, David CoreZonen ja irtopainoja. Aerobista harjoittelua voi suorittaa juoksumatoilla, cross trainereilla, kuntopyörillä, hiihto- ja soutulaitteella. Kehonhuollolle ja venyttelylle on varattu oma alue. Treenin jälkeen voit rentoutua hierovassa tuolissa. Kaikille aloittajille annetaan ilmainen laiteopastus.

​​​​​​​

HUR SmartZone

Harjoittelu ei ole koskaan ollut näin helppoa. Henkilökohtainen älykortti säätää jokaiseen laitteeseen henkilökohtaisen harjoitusohjelman mukaiset vastukset ja kertoo toistojen määrän. Harjoitusohjelma päivittyy automaattisesti oman kehityksesi mukaan. Harjoittelu on nopeaa, helppoa ja tehokasta. Kiertoharjoittelutyyppisesti teet koko kropan treenin alle 20 minuutissa. Kotimaiset, tutkitut, turvalliset ja korkealaatuiset laitteet sopivat kaikille käyttäjille urheilijasta aloittelijaan.


Jäsenyydet

Tarjoamme kuukausijäsenyyksiä sekä kertakortteja.
Jäsenet pääsevät treenaamaan avainkortilla 5-23 vuoden jokaisena päivänä!

Voit tutustua jäsenyysvaihtoehtoihin verkkokaupassamme.

Tarvitsetko tukea harjoitteluun?

Olemme Saluksella kehittäneet OmaPolun, jonka avulla rakennamme jokaiselle asiakkaalle pitkäaikaisen hyvinvointisuunnitelman.

Henkilökuntamme koostuu liikunta- ja terveysalan ammattilaisista, joilla on erikoistumista eri osa-alueilta. Näin pystymme tarjoamaan monipuolista ja laadukasta valmennusta erilaisiin tilanteisiin.

Tutustu lisää OmaPolkuun ja henkilökuntaamme.