Kuntosali

Tervetuloa rauhalliselle kuntosalille, meiltä löytyy tilaa ja välineitä kaikentasoisille treenaajille!

​​​​​​Kaipaatko rauhallista treenipaikkaa, missä ei tarvitse jonotella laitteisiin, eikä musiikki pauhaa täysillä? Olemme toimineet samalla paikalla jo vuodesta 2007 ja tilamme on alusta saakka suunniteltu palvelemaan aikuisten harjoittelijoiden hyvinvointia. Meillä on tilaa treenata rauhassa.

Valoisalta salilta löydät monipuoliset laitteet ja välineet juuri sinun treeniisi. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla Pakilan sydämessä. Pääset salille helposti bussilla tai omalla autolla. Piha-alueelta löytyy hyvin parkkitilaa.

Avainkortilla pääset kuntosalille aamuvarhaisesta ilta myöhään klo 05-23.

Mikäli olet vasta aloittamassa kuntosaliharjoittelua, autamme sinut mielellämme alkuun. Saat uutena jäsenenä aina laiteopastuksen, teemme sinulle ohjelman helppokäyttöisiin ja turvallisiin laitteiin. harjoittelun aloitus on mukavaa.

Hanki asiakkuus salillemme.

Huom! Alle 18-vuotias, varaathan ajan tutustumiskäynnille.


Kuntosali

Laajensimme kuntosalia tammikuussa 2024. Kahteen kerrokseen sijoittuvat tilamme mahdollistavat entistä rauhallisemman treenikokemuksen.

Saluksen valoisalta ja viihtyisältä kuntosalilta löydät helppokäyttöiset ja tehokkaat HUR-älykorttilaitteet, Technogymin painopakkalaitteet, Davidin CoreZonen ja runsaasti muuta välineistöä.

Laajennetulla uudella alakerran kuntosalilla harjoittelet levypainoilla, käsipainoilla ja muilla laadukkailla Thorin ja Tecan välineillä.

Meillä on laadukkaat Precorin juoksumatot, crosstrainerit, kuntopyörät sekä hiihto- soutu- ja porraskoneet.

Pukuhuoneista löydät lukolliset kaapit, suihku- ja wc-tilat.​​​​​​​​​​​​​​


HUR SmartZone

Jätä turha painojen säätäminen historiaan, sillä harjoittelu ja sen seuranta ei ole koskaan ollut näin helppoa. Henkilökohtainen HUR älykortti säätää jokaiseen laitteeseen harjoitusohjelmasi mukaiset vastukset ja kertoo toistojen määrän. Kun pystyt tekemään yli ohjelman pyytämän toistomäärän, päivittyy se kehityksesi mukaan.

Harjoittelu on nopeaa, helppoa ja tehokasta. Kiertoharjoittelutyyppisesti teet koko kropan treenin alle 30 minuutissa.

Kotimaiset, tutkitut, turvalliset ja korkealaatuiset laitteet sopivat kaikille käyttäjille urheilijasta aloittelijaan.JÄSENYYDET

Tarjoamme kuukausijäsenyyksiä, vuosikortteja sekä sarjakortteja.

Jäsenet pääsevät treenaamaan avainkortilla 5-23 vuoden jokaisena päivänä!


Tutustu asiakkuuksiimme


VALMENNUS

Jäsenenä tai 25x-kortin ostajana saat vähintään yhden tapaamisen valmentajamme kanssa. Tapaamiskerralla laaditaan yhdessä sinulle sopiva harjoitusohjelma.


Tutustu valmentajiimme