Tiedote koskien uusia koronarajoituksia

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt uusista koronarajoituksista alueelle – Uudellamaalla kielletään yleisötilaisuudet sisätiloissa ja tiloja määrätään suljettavaksi

Uudellamaalla kielletään henkilömäärästä riippumatta kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset kolmeksi viikoksi ajalla 28.12.2021–17.1.2022. Lisäksi alueelle on annettu tartuntalain pykälän 58 g mukainen määräys tiettyjen asiakas- ja yleisötilojen sulkemisesta. Sulkupäätös on voimassa kaksi viikkoa ajalla 28.12.2021–10.1.2022.

Vaikutukset Saluksella

Kuntosali suljetaan yleiseltä käytöltä aikavälille 28.12.2021-10.1.2022. Kukin jäsen voi kuitenkin tehdä yhden ennakkovarauksen kuntosalille sulkua koskevalle aikavälille. Varauksen aikana salilla ei voi olla muita kuin perhepiiriin kuuluvia henkilöitä, varauksen aikataulua tulee noudattaa ja käytetyt laitteet sekä välineet puhdistaa. Ohjeet ja ajanvaraus avataan joulunpyhien jälkeen illalla 27.12.2021.

Ryhmäliikuntatunnit perutaan 17.1.2022 saakka.

Henkilökohtaisen ohjauksia, kuten OmaPolku-, Fustra- tai PT-palveluita voidaan järjestää AlaSaluksessa, erillisessä tilassa. Tulemme edellyttämään ohjaajiltamme säännöllistä negatiivista testitulosta.

Jäsen - rekisteröidy nettisivuilla käyttäjäksi

Tehdäksesi varauksia, ostoja tai selataksesi jäsensisältöä, sinun tulee rekisteröityä kotisivuillamme käyttäjäksi. Alla ohjeet rekisteröitymiseen:

  1. Käytä käyttäjätunnuksena sitä sähköpostiosoitetta, johon tämä viesti on lähetetty. Mikäli olet jäsen, mutta et ole saanut sähköpostia, ole yhteydessä meihin.
  2. Mene www.saluspakila.fi sivuille ja klikkaa oikeasta yläkulmasta Rekisteröidy painiketta.
  3. Syötä tiedot (huomio vielä kohta 1, sähköpostiosoitteeseen voit tehdä muutoksen itse myöhemmin) ja rekisteröidy.
  4. Aloita käyttö.

Liikuntarahojen käyttö

Vuodenvaihteessa on useiden liikuntarahaa tarjoavien palveluiden eräpäivä. Sulkupäätöksen vuoksi kuntosali pidetään suljettuna 28.12.2021 alkaen. Pyrimme pitämään vastaanottoa avoinna 30.12. ja 31.12., jotta käyttämättömät liikuntarahat ehtii käyttää ennen vuodenvaihdetta.

Kaikesta huolimatta hyvää joulua kaikille

Vapaampia aikoja taas odottaen, energiaa tankaten ja uutta intoa keräten, hyvää joulua toivottavat Salus Pakilasta Minna, Jyri, Noora, Kati, Satu, Jiri ja Riku