Täsmennyksiä jäsenpostiin

Maskit ja laitteiden puhdistus, avainten vaihto ja pikkujoulut 10.11.

Maskit ja laitteiden puhdistus

Maskin käyttö kuntosalilla on 29.10. alkaen vapaaehtoista. Henkilökuntamme on kahteen kertaan rokotettua ja ohjaustilanteessa maskia käytetään asiakkaan toiveen mukaan.

Laitteiden puhdistus on tärkeää käyttömukavuuden kannalta. Mikäli haluat varmistua, että käyttämäsi laite on puhdas, voit pyyhkiä sen ennen harjoitetta. Laitteiden pyyhintää ei enää velvoiteta harjoitteen jälkeen, mutta sen voi edelleen tehdä. Desinfiointiainetta ja paperia löydät eri puolilta kuntosalia.

Suosittelemme hikipyyhkeen käyttöä laitteessa tehdessä tai harjoitteiden välillä. Hikiseksi tai muuten näkyvästi käytöstä likaiseksi jäänyt laite on seuraava treenaaja huomioiden hyvä pyyhkiä.

Avainten vaihto

Olemme vaihtamassa asiakasjärjestelmäämme, ja samalla käyttöön tulevat mm. uudet nettisivut, verkkokauppa ja varausjärjestelmä. Tästä syystä olemme luopumassa magneettijuovaisista korteista ja vaihtamassa kaikki kuntosalikortit kulkulätkiin.

Voit tulla hakemaan ja vaihtamaan korttisi kulkulätkään asiakaspalvelun aukioloaikoina. Kortti tulee olla vaihdettuna 25.11. mennessä.

Pikkujoulut 10.11.

Vietämme pikkujouluja keskiviikkona 10.11. klo 16.30-19.30 ja samalla vietämme uuden ryhmäliikuntatilamme avajaisia. Tervetuloa tutustumaan alakerran tilaamme, jutustelemaan ohjaajien kanssa ja tutustumaan uuteen ryhmäliikunta tarjontaamme sekä nauttimaan jouluisista herkuista. Illan aikana myös livemusiikkia.