Turvallista ja modernia harjoittelua

Salus Pakila on rauhallinen kuntosali aikuiseen makuun Helsingin Pakilassa loistavien kulkuyhteyksien varrella. Meillä on nykyaikaiset laitteet ja ammattitaitoinen henkilökunta. Jäsenenä saat kattavan perehdytyksen ja henkilökohtaisen kunto-ohjelman, joiden avulla pääset harjoittelussa alkuun monipuolisesti ja turvallisesti.

Tee terveellinen päätös ja aloita kuntosaliharjoittelu Saluksessa nyt. Huomaat hyödyt jo muutaman harjoittelukerran jälkeen: saat energiaa päiviin, voimatasosi nousevat, lihas- ja nivelsäryt helpottavat.

Hanki jäsenyys nyt!
Aloitusmaksu tarjouksessa 0€ (norm 89€)

Löydä oma polkusi! Uskomme vahvasti siihen, että kattava perehdytys ja säännölliset päivitykset ovat avain pitkäaikaiseen oman kunnon ylläpitämiseen ja tapojen oppisimiseen. Meiltä saat 3 ohjaajatapaamista heti harjoittelusi alkutaipalella ja vähintään kerran vuodessa tapaamisen, jossa ohjelmaa voidaan päivittää sen hetken tarpeidesi mukaan.


Kattava perehdytys heti harjoittelun alkutaipaleella.

Suomalaiset HUR älykorttilaitteet tekevät harjoittelusta nopeaa, turvallista ja mielekästä. HUR laitteilla vastus on tasainen, tuntuma pehmeä ja älyominaisuudet kehittävät omaa ohjelmaasi rinnallasi.

Saluksessa on suomalaiset HUR älykorttilaitteet, jotka tekevät harjoittelusta nopeaa, turvallista ja mielekästä.

Saluksessa vallitsee hyvä- ja rentohenkinen ilmapiiri.